Putkiremontti

Helposti ja nopeasti rakenteita rikkomatta

Putkiremontti

Varmakoti käyttövesi- tai patteriputkistoremontti tehdään kestävällä komposiittiputkella 2-5 päivässä rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain silloin, kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi otetaan käyttöön. Putkiston uusiminen on erittäin siisti ja nopea toimenpide, joten se ei häiritse juurikaan normaalia asumista.

Uuden ruostevapaan komposiittiputken ansiosta juomaveden laatu paranee ja kodista tulee turvallisempi asua, koska huoli vesivahingosta ja niiden aiheuttamista kosteusvaurioista poistuu. Näin ollen myös kiinteistön arvo nousee.

Muista myös kotitalousvähennys ja edullinen rahoituksemme!

Varo vesivahinkoa kotonasi, teetä putkiremontti ammattilaisella!

Vakuutusyhtiöiden mukaan käyttövesiputkiston elinkaari on noin 25 vuotta. Useilla paikkakunnilla vesijohtoveden laatu aiheuttaa huomattavasti tätä nopeampaakin putkien syöpymistä. Käsittelemättömistä pohjavesistä noin 90 % on metallia syövyttävää.

Muita syitä putkiston rikkoutumiselle ovat

Vesivahinkojen määrä on noussut ja niiden aiheuttamat vahingot ovat yhä kalliimpia ja työläämpiä korjata. Talot vanhenevat ja vanhoista materiaaleista tehdyt putkistot tulevat uusimisikään. Uusimalla käyttövesijärjestelmän ennaltaehkäiset vahingot sekä säästät rahaa sekä vaivaa. Käyttövesijärjestelmän uusiminen vie vain murto-osan vesivahingon korjaamisen vaativasta ajasta. Varmakodin tekemän putkiremontin kustannukset ovat usein monin kerroin vesivahingon korjauskustannuksia pienemmät.

Käyttövesi- ja patteriputkistojen uusimiset varmasti!

Varmakoti käyttövesijärjestelmän suunnittelee yhdessä teidän kanssanne ammattitaitoiset koulutetut myyjämme. Suunnittelussa huomioidaan tarkasti teidän tarpeet ja otetaan huomioon toimivuus ja kustannustehokkuus.

Remontista syntyvät jätteet toimitamme tarvittaessa kierrätykseen. Laadukkaat materiaalit sekä ammattitaitoiset asentajamme takaavat varmasti hyvän lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen esittely- ja kartoituskäynti kotiinne!

Viisi askelta varmastihyvään lopputulokseen:

Hinta-arvio remontillesi?