Pohjolan Varmakoti Oy - Logo

Ikkunaremontti

Jonka lopputulos on varmasti hyvä

Ikkunaremontti

Ikkunoiden kunto ja laatu vaikuttavat hyvin paljon asumisviihtyvyyteen. Uudet ja tiiviit ikkunat vähentävät lämpöhukkaa ja muuttavat myös talon ulkonäköä visuaalisesti kauniimmaksi. Myös ikkunanpesu ja käyttömukavuus paranevat uusilla ikkunoilla. Helppokäyttöiset sälekaihtimet ja muut varusteet lisäävät myös asumismukavuutta.

Ikkunaremontti on ajankohtaista toteuttaa erityisesti silloin, kun halutaan hillitä vanhojen ikkunoiden aiheuttamaa energiankulutusta tai vähentää vanhoista ikkunoista koituvia huoltokustannuksia. Uusimalla vanhat ja ränsistyneet ikkunat, saat tilalle siistit uudet ikkunat!

Varmakoti-remontti toteutetaan asukasystävällisesti suojaamalla työskentelyalueet siististi. Teemme ikkuna- ja oviremontit kokonaispalveluna, asennettuna Avaimet käteen -periaatteella, laadukkaasti ja nopeasti jopa yhdessä päivässä!

Muista myös kotitalousvähennys ja edullinen rahoituksemme!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen esittely- ja kartoituskäynti kotiinne!

Viisi askelta varmastihyvään lopputulokseen:

ASIAKASPALAUTE

”Myyjän esittely oli selkeää sekä vakuuttavaa ja hinta-laatusuhde oli kohtuullinen. Asennustyö sujui sopimuksen sekä aikataulun mukaisesti. Olemme suositelleet Varmakotia muillekin, muun muassa sukulaisille, jotka ovat myös valinneet remontintekijäksi Varmakodin!”

ANTTONEN VUOKKO JA HANNU, OULU

Hinta-arvio remontillesi?