Pohjolan Varmakoti Oy - Logo

Kylpyhuoneremontit Rovaniemi

Kylpyhuone-remontit Rovaniemi

SUOSITTUA SAUMATONTA KYLPYHUONELATTIAA ROVANIEMEN KOTEIHIN

Varmakoti

Pohjolan Varmakoti Oy on kodin remonttipalveluihin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan yli 10 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kaikki kodin remonttipalvelumme Avaimet käteen -periaatteella. Palveluitamme ovat mm. kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, putkiremontit sekä ikkunaremontit. Palvelemme asiakkaitamme kodin remonttitöissä koko Pohjois-Suomessa.

Laadukkaan työn arvostaminen

Arvostamme työssämme korkeaa laatua ja siksi käytämmekin kaikissa remonteissa vain tunnetuimpien valmistajien materiaaleja. Tervetuloa tutustumaan esimerkkikohteisiimme Rovaniemen toimipisteellemme!

Kylpyhuoneremontit

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremonttimme sisältää kaiken mitä tarvitset varmistaaksesi näyttävän, laadukkaan ja ennen kaikkea kestävän lopputuloksen. Tarkastamme remontin yhteydessä kylpyhuoneen rakenteiden kunnon ja korjaamme ne tarvittaessa vastaamaan tämän päivän laatustandardeja, minkä lisäksi toteutamme myös kaikki tarvittavat LVI- ja sähkötyöt samalla sopimuksella.

Uusi saumaton pesuhuonelattia!

Saumaton pesuhuonelattia on pintana tyylikäs, helppohoitoinen, turvallinen sekä todella mukavan tuntuinen kävellä. Lattian puhdistaminen on vaivatonta ja sen puhdistamiseen ei tarvita kalliita erikoispesuaineita. Saumattomuutensa ansiosta lattia ohjaa sen pinnalla olevan veden lattiakaivoon pitäen rakenteet kuivina, minkä lisäksi sen elastinen pinta mahdollistaa turvallisen liikkumisen avojaloin lattian ollessa märkä.

Saumattoman lattian ominaisuudet:

Osallistu sadesuihkusetin arvontaan

Varmakoti arpoo Oras Optima sadesuihkun (sadesuihku 619€ + asennus 110€ = arvo n. 750€) Rovaniemen uuden toimipisteen avajaisten kunniaksi. Arvonnan osallistumisaika on 17.9. – 31.10.2021.

1. Järjestäjä
Pohjolan Varmakoti Oy
Voimatie 1, 90440 Kempele

2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 17.9.2021 – 31.10.2021. välisenä aikana.

3. Arvontaan osallistuminen
Lähettämällä yhteystietosi osoitteessa varmakoti.fi osallistut arvontaan ja hyväksyt kaikki siihen liittyvät ehdot.

4. Palkinto
Arvonnan palkintona on Oras Optima sadesuihku (sadesuihku 619€ + asennus 110€ = arvo n. 750€ sis. alv). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Asennus vain Rovaniemen talousalueelle.

5. Arpajaisvero
Pohjolan Varmakoti Oy vastaa arvonnan järjestäjänä arpajaisveron suorittamisesta.

6. Voittaja
Arvonnan voittaja valitaan arpomalla yksi henkilö osallistumisajan sisällä arvontaan osallistuneiden joukosta, joihin kuuluvat siis arvontaan ylläolevalla lomakkeella osallistuneet henkilöt. Voittajan tulee täyttää osallistumisehdot.

7. Voittajalle ilmoittaminen
Arvonnan voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä arvonnan jälkeen.

8. Osallistumisehdot
Arvontaan osallistumalla hyväksyt tietojesi käytön arvonnan lisäksi Pohjolan Varmakoti Oy:n markkinointitarkoituksiin ja suoramyyntiin. Samalla hyväksyt myös, että voittaessa nimesi saa julkaista arvonnan tuloksesta ilmoitettaessa. Arvonnan voittaja hyväksyy, että Varmakoti voi tuottaa kohteesta markkinointimateriaalia. Arvontaan eivät voi osallistua Pohjolan Varmakoti Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Jos arvottua voittajaa ei saada kohtuullisen ajan sisällä kiinni, arvotaan uusi voittaja.

9. Oikeudet muutoksiin
Pohjolan Varmakoti Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

10. Tietojen käyttö
Kerättyjä tietoja käytetään arvonnan lisäksi muihin markkinointitarkoituksiin. Voit tutustua tähän tarkemmin tietosuojaselosteessa.

Halutessasi saat kätevästi lisää maksuaikaa edullisen remonttirahoituksen avulla.

Referenssit

Meille on aina tärkeintä, että remontin valmistuttua asiakas on tyytyväinen laatuun sekä palveluun ja voi aidosti suositella meitä.

Asiakaspalautteet

Yhteystiedot Rovaniemi

Matti Lahtinen

Myynti ROVANIEMI

Teollisuustie 5-7, 96300 Rovaniemi

Ota yhteyttä lomakkeella

Lähetä meille alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja kuvaile remonttitarpeenne muutamalla sanalla, niin myyjämme ottaa yhteyttä mahdollisimman pian ja laskee edullisen tarjouksen remontista. Voit myös ehdottaa ajankohtaa edustajamme käynnille!