Miksi Varmakoti? Tässä on tarinamme.

Olipa kerran isä, joka yli 30 vuoden kokemuksella kotien remontoinneista halusi pojalleen opettaa, mitä oli työssään oppinut. Isä oli vuosien saatossa saanut nähdä ja oppia, miten tehdä työt niin, että asiakas on varmasti tyytyväinen. Jo vuosikymmeniä sitten, se onnistui hyvin palvelemalla sekä täyttämällä ja ylittämällä asiakkaan toiveet ja odotukset.

Ohjeet jotka isä pojalleen antoi:

  • tehkää kaikki niin hyvin, että asiakas on varmasti tyytyväinen
  • mitä lupaatte, sen varmasti myös pidätte

Ryhdyimme toimeen ja syntyi Pohjolan Varmakoti Oy. Nyt noin 500 remontin sekä tyytyväisen asiakkaan jälkeen, nuo ohjeet ovat yhä meidän kaikkien Varmakotilaisten ohjeina ja arvoina. Haluamme tehdä työmme niin hyvin, miten Te haluaisitte sen kotiinne tehtävän. Toiveemme on, että voisimme yhä jatkaa perinteitä tekemällä työn laadukkailla materiaaleilla, huolella sekä korkealla ammattitaidolla, jota Suomessa yhä kovasti arvostetaan. Kuten isoisämme pokasahoin ja piilukirvein, tahdomme mekin tehdä työmme tarkasti ja perusteellisesti, kestämään sukupolvilta seuraaville. Paras palkkamme on tyytyväinen asiakas. Tältä pohjalta käymme mielellämme iloisesti työhön myös Teidän kodissanne.

Ota yhteyttä, niin kirjoitetaan taas uusi, onnellinen sivu tähän jatkotarinaan!

Teemme remontit Avaimet käteen -periaatteella!

Toimialueenamme on Pohjois-Pohjanmaa, Kemi-Tornio talousalue sekä Kainuu ja Koillismaa ympäristökuntineen. Meiltä saat käyttövesi- ja patteriputkistojen uusimisen sekä kylpyhuone- ja saunaremontit aina Avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta loppusiivoukseen - aivan kuten Sinä haluat!


Viisi askelta varmasti hyvään lopputulokseen teidänkin kodissanne:

Jätä tarjouspyyntö! Edullinen rahoitus!

Pohjolan Varmakoti Oy
Soita meille 040 1244 000